Beurs & Congresservice

Wij faciliteren met een glimlach

Veel organisaties en bedrijven zijn voor het succes van een beurs of congres mede afhankelijk van het bijwonen of het organiseren van dit evenement. Om zich volledig te kunnen richten op de kerntaken en de beurs of het congres tot een succes te maken is vaak de flexibele inzet van extra personeel nodig. Dat personeel bieden wij u graag en we zullen uitleggen waarom.

Stella Agency is dé naam op het gebied van vakkundig, tijdelijk personeel als het gaat om beurzen, congressen, conferenties en soortelijke zakelijke of vakinhoudelijke bijeenkomsten. Wij bieden personeel dat met weinig voorbereiding geheel zelfstandig belangrijke taken kan uitvoeren zodat u zich kunt richten op het doel van het evenement.

Onze hostesses en hosts beschikken over een representatief en zakelijk voorkomen en hebben de belangrijke eigenschap dat ze niet alleen organisatorisch sterk zijn, maar ook alle genodigden en bezoekers een warm welkom kunnen heten. Want dat is een belangrijke en niet te onderschatten taak. Als gasten vanuit het hele land, of zelfs van daarbuiten, een beurs of congres bezoeken, is het van belang om deze mensen direct op hun gemak te stellen en ze zich thuis te laten voelen. Zo’n warm welkom straalt een positieve energie uit die van onschatbare waarde is voor uw organisatie.

Naast het verwelkomen van bezoekers met een welgemeende glimlach kunnen onze hostesses en hosts diverse taken uitvoeren. Denk hierbij aan bezoekersregistratie, het geven van informatie, garderobewerkzaamheden, het uitdraaien van en verzorgen van passen, toegangskaarten, badges, het uitdelen van keycords en het uitdelen van promo artikelen en samples. Ook het geven van demonstraties of het uitdelen en verzorgen van hapjes en drankjes behoren tot de vele mogelijkheden.

Wij maken graag samen met u een plan om uw beurs of congres tot een groot succes te maken en er een terugkerend evenement van te maken. Een combinatie van diensten die wij aanbieden behoort zeker tot de mogelijkheden. Wij hebben de er de mensen, de kennis en de ervaring voor.

Meetings & Events

Op zoek naar een betrouwbare event partner?

Beurzen

We regelen en ontzorgen

Congressen

Wij kunnen goed ontzorgen