Beurzen

Wij regelen en denken mee

Een beurs valt of staat bij de eerste indruk. Daarom is naast een glimlach en een warm welkom ook een stuk kennis en kunde van belang. Onze mensen beschikken over een gedegen hands-on mentaliteit zodat u als organisator of exposant volledig wordt ontzorgd. Vanaf de ontwikkeling van de activiteiten tot aan de on-site begeleiding van de beurs. Van ons mag u meedenkende, pro-actieve en oplossingsgerichte medewerkers verwachten.

Onze hosts en hostesses kunnen diverse taken voor u uitvoeren op een beurs. Denk aan het verwelkomen van bezoekers, maar ook bezoekersregistratie, het geven van informatie, garderobewerkzaamheden, het uitdraaien van en verzorgen van passen, toegangskaarten, badges, het uitdelen van keycords en het uitdelen van promo artikelen en samples. Ook het geven van demonstraties of het uitdelen en verzorgen van hapjes en drankjes behoren tot de vele mogelijkheden.

Stella Agency is na jarenlange samenwerkingen met grote beurs- en congresorganisaties (waaronder RAI Amsterdam en World Forum Den Haag) uitgegroeid tot dé specialist in het verzorgen van grote personeelsplanningen en coördinatie tijdens zowel nationale als internationale beurzen. Tevens kunnen wij u in contact brengen met onze servicepartners om zo de totale organisatie voor u te verzorgen.

Stella Agency is zich er van bewust dat elk project een andere aanpak vergt. Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden en behoeftes.

Organiseren, plannen en regelen: voor uw beurs