Beurzen

We regelen en denken mee

Een beurs valt of staat met de eerste indruk. Omdat Stella Agency zowel in Utrecht als in Amsterdam is gevestigd, hebben wij sinds jaar en dag veel ervaring in het leveren van goede hostesses en hosts voor een beurs. In Utrecht is de Jaarbeurs voor ons een zeer bekend werkterrein en in Amsterdam zijn onder andere de RAI en de Beurs van Berlage plekken waar we al menigmaal de handen uit de mouwen hebben gestoken. Dit alles met een mooie glimlach, veel plezier en een hands-on mentaliteit.

De beursservice van Stella Agency verzorgt representatief en ervaren personeel op nationale en internationale beurzen. Wij bieden namelijk uit ons uitgebreide bestand ook personeel aan dat meertalig is. Wel zo fijn bij een internationale beurs of evenement.

De organisatoren en exposanten worden volledig ontzorgd. Vanaf de ontwikkeling van de activiteiten tot aan de on-site begeleiding van de beurs.

Een beurs valt of staat bij de eerste indruk. Daarom is naast een glimlach en een warm welkom ook een stuk kennis en kunde van belang. Onze mensen beschikken over een gedegen hands-on mentaliteit en kunnen op basis van ervaring menig probleem in een handomdraai oplossen. Onze projectmanagers en hostesses lossen vaak al vraagstukken op voor ze een ander zijn opgevallen. Van ons mag u meedenkende, pro-actieve en oplossingsgerichte medewerkers verwachten.

Stella Agency is na jarenlange samenwerkingen met grote beurs- en congresorganisaties (waaronder RAI Amsterdam en World Forum Den Haag) uitgegroeid tot dé specialist in het verzorgen van grote personeelsplanningen en coördinatie. Tevens kunnen wij u in contact brengen met onze servicepartners om zo de totale organisatie voor u te kunnen verzorgen.

Stella Agency is zich er van bewust dat elk project een andere aanpak vergt. Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden en behoeftes.

 

Organiseren, plannen en regelen: voor uw beurs