Congressen

Wij ontzorgen u graag

Er zijn zoveel soorten congressen als er bedrijven en organisaties zijn. Allemaal zijn ze verschillend van opzet en dienen ze een ander doel. Van een informatief karakter tot netwerkbijeenkomsten. Alle vormen en maten, alle kleuren van de regenboog. Wij helpen u graag om uw congres tot een uniek en succesvol event te maken waar de bezoekers zich welkom voelen.

Een congres staat of valt met het verwelkomen van de bezoekers. Zeker bij internationale evenementen waarbij mensen van ver komen is het van belang om hen direct wegwijs te maken en zich thuis te laten voelen. Dat zijn kwaliteiten waar al onze hostesses en hosts over beschikken. Daar kunt u van op aan. Maar naast de glimlach en het warme welkom is er meer werk dat gedaan kan worden. Onze mensen zijn opgeleid om bezoekersstromen te kunnen beheren en beheersen, ofwel: crowd control. Daarnaast kunnen wij de registratie van bezoekers verzorgen. Ook het regelen van pasjes, kaarten en badges is voor ons geen enkel probleem.

Uiteindelijk resulteert het verzorgen van een congres voor onze klanten veelal in een combinatie van onze diensten. Representatieve hostesses en/of hosts voor het welkom, informatieoverdracht of het verzorgen van administratieve taken. Samen met u creƫren wij graag een op maat gesneden oplossing. Denk ook eens aan het aanbieden van hapjes en drankjes of het geven van presentaties. Wij bieden de ideale mix voor conferenties en vakinhoudelijke bijeenkomsten. We hebben de knowhow, de ervaring en de juiste mensen en hebben daarnaast diverse service partners om u geheel te kunnen ontzorgen. U kunt zich dan volledig focussen op het doel van uw evenement.

 

 

Laat ons uw congres in goede banen leiden