Meetings & Events

Uw betrouwbare eventpartner

De eventservice van Stella Agency verzorgt representatief, kundig en ervaren personeel op nationale en internationale bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten kunnen van alles zijn. Denk aan beurzen, congressen, conferenties, bedrijfsevents, concerten, optredens, gastronomische bijeenkomsten en nog veel meer. We hebben er in de loop der jaren heel veel meegemaakt en er stuk voor stuk hard aan gewerkt om ze succesvol te maken. We durven te stellen dat ons dat is gelukt!

We kunnen u volledig ontzorgen voor uw specifieke meeting of event. We denken mee over het concept, begeleiden de voorbereidingen, regelen de panning, laten de opbouw verzorgen en zijn on-site als het moment daar is. Om alles in goede banen te leiden en het doel van het evenement te realiseren. Daar gaan we voor, samen met u.

Onze projectmanagers en hostesses kunnen door onze interne trainingen op de Stella Academy op allerlei bijeenkomsten goed uit de voeten. U mag van al onze mensen een representatief voorkomen, inhoudelijke kennis, enthousiasme en een glimlach verwachten. Het is onze taak om te zorgen dat er bij u geen stress aanwezig is zodat u zich kan richten op het doel van het event. Dan regelen wij de rest.

U wilt een meeting of event organiseren? U zoekt hiervoor representatief personeel? U wilt deels of volledig worden ontzorgd? Dan bent u op zoek naar samenwerking met Stella Agency. Met aan lange ervaring in het organiseren en regelen van allerlei bijeenkomsten kunnen wij u leveren waar u behoefte aan heeft. U kunt ook gebruik maken van ons netwerk van partners in de branche. Dat scheelt een hoop tijd en energie die u waarschijnlijk liever aan andere zaken besteedt.

Neem met ons contact op en we bekijken samen met u welke diensten u nodig heeft en hoe en met wie we deze kunnen verzorgen. Samen komen we er uit en maken van uw event een onvergetelijke ervaring.

 

U zoekt een betrouwbare partner voor uw event?