Events & Partyservice

Sprankelend en knallend!

Wilt u uw event of feest net dat beetje extra laten sprankelen en knallen? Uw gasten een extra beleving meegeven? Ook dan denken wij bij Stella Agency graag met u mee. Samen met u bekijken we graag naar de aard en het doel van het event of feest. Wat is het thema? Gaat het om entertainment en vermaak? Wellicht is het gastronomisch van aard? Is er een commercieel doel? Het kan allemaal. Laat ons meedenken en profiteer van onze kennis en ervaring. Ook een stuk organisatie kunnen we u uit handen nemen. 

Dat we graag meedenken om een geslaagde event of feest te organiseren moge duidelijk zijn. Er zijn vaak ook geen kant en klare oplossingen aan te dragen voor een specifiek evenement. Er komt bij het bedenken en de organisatie dus bijna altijd maatwerk kijken. En daar zijn we heel goed in. Door onze zeer lange ervaring in deze branche hebben we veel kennis in huis. Naast kennis en een professionele instelling hebben we door de loop der jaren een uitstekende pool van mensen verzameld die we kunnen inzetten. Mensen die er representatief uitzien, inhoudelijk weten wat er moet gebeuren, daadkrachtig en enthousiast zijn. En dat alles met een mooie glimlach!

Nog een voordeel van Stella Agency bij het plannen en regelen van uw party’s en events is ons uitgebreide netwerk van service partners. We kennen allerlei bedrijven die aanvullende diensten leveren. Laat ons netwerk dus voor u werken. Dat scheelt een hoop tijd, geld en energie. Laten dat nou net drie zaken zijn die u liever aan andere zaken besteedt. Met ons als betrouwbare partner kunt u zich focussen op het doel van de dag zelf.

Hieronder vindt u een scala aan diensten en bijbehorende mensen die we u kunnen leveren. Van hippe bars tot prachtige dames in spetterende shows. Bij Stella Agency kan het allemaal! Alles is mogelijk om er een geslaagde dag, avond of nacht van te maken!

Mode- & Dansshows

Indrukwekkend en stijlvol!

Food & Drinks

Geef cachet aan uw event!

Eyecatchers

Enthousiaste meiden voor extra sfeer!

Mobiele Bars

Een eigen bar voor uw event!