Food & Drinks

Geef cachet aan uw event!

Geen evenement is compleet zonder een hapje en een drankje. Of het nu gaat om de zakelijke beurzen, of congressen of om de wat lossere productpresentatie of show, het is altijd prettig om uw gasten en bezoekers een lekker hapje en een drankje aan te kunnen bieden. Tijdens het nuttigen kan iedereen wat informeler tot elkaar komen en ontstaan vaak mooie samenwerkingsverbanden, vriendschappen en mogelijk nieuwe klanten en leveranciers. Wij bieden u de mogelijkheid om dit op een aantrekkelijke wijze voor u te verzorgen. 

Stella Agency biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van food and drinks. Door de jaren heen weten we in welke setting iets wel of niet werkt en kunnen wij u van goed advies voorzien en een pasklare oplossing bieden. Zo bieden wij onderstaande diensten aan:

Zoals u kunt zien bieden wij een variërend palet aan mogelijkheden. Maar het lijstje is zeker niet compleet. Er zijn talloze tussenvormen en combinaties met andere diensten mogelijk. Zo kunt u het champagnemeisje uiteraard goed combineren met de champagnebar. Dit is allemaal bespreekbaar.

Een hapje en een borrel zijn natuurlijk extra leuk en aantrekkelijk als ze voor u worden geserveerd door onze enthousiast hostesses of hosts. Geen rijen of wachttijden maar pro-actieve dames en heren die naar de mensen toekomen om ze te voorzien van food & drinks. Vooral als er een lange dag opzit vol indrukken en gesprekken, kunnen onze professionals ervoor zorgen dat iedereen zich kan ontspannen en kan genieten.

Dat we buiten de normale borrel ook allerlei andere leuke diensten bieden spreekt natuurlijk voor zich. Op internationale evenementen doet ons kaasmeisje het altijd goed. Ook de Hollandse fruitmeisje zijn op veel bijeenkomsten een graag geziene gastvrouw. En als het allemaal wat feestelijker en chiquer moet dan kunnen wij u onze champagnebelevingen van harte aanbevelen. Laat de kurken maar knallen en proost op uw succes!

Champagnemeisje

Knallend!

Kaasmeisje

Cheese!

Fruitmeisje

Gezond en leuk