Mobiele Bars

Voor iedere setting een passende bar

Op elk evenement is er behoefte aan een drankje. Meestal volstaan basic voorzieningen, maar je kunt er ook iets feestelijks, spannends en leuks van maken. Dit kan met onze mobiele bars! Frisse en bijzondere barconcepten met een hoge entertainmentwaarde die wij op doeltreffende wijze inzetten om uw bedrijf te promoten of uw evenement te verrijken. Voor iedere setting een passende en opvallende bar die we door middel van styling en branding helemaal aanpassen aan uw wensen. Van kleine beursbar tot prachtige champagneboom. Barconcepten volledig in uw huisstijl of thema. Van branding op de bar tot de kleding van onze hostessen en hosts. Van de namen van de smoothies tot logo’s op de prullenbakken. Alles is mogelijk.

Voor elk type evenement bieden wij een geschikte bar om in te zetten. We kunnen bars leveren met een alcoholisch karakter zoals de diverse champagnebars maar ook niet-alcoholisch zoals de fruit-, sappen, en smoothiebar en de koffie bar. We kunnen met onze mobiele concepten naadloos voorzien in uw wensen op uw evenement. Uiteraard leveren wij er kundige en vriendelijke hostessen en hosts bij. Want bij onze bars horen natuurlijk gastvrije dames of heren om van ieder drankje iets bijzonders te maken.

We krijgen altijd veel leuke complimenten en vriendelijke reacties op onze spetterende concepten op het gebied van drankjes. Doe hier dus uw voordeel mee en laat ons uw evenement verfraaien met een opvallende bar. Ideaal als leuke en informele afsluiter na een lange dag, maar kan natuurlijk ook als leuke binnenkomer worden ingezet.

Stella Agency biedt diverse mobiele bars:

Koffiebar

Goede koffie is belangrijk

Fruit-, sappen- & smoothiebar

Lekker, leuk en gezond!

Champagnebar

Maak uw event chique en feestelijk