Hostessbureau

Voor al uw hospitalitypersoneel

Stella Agency is gespecialiseerd in het leveren van representatieve, spontane hostesses en hosts voor al uw evenementen en activiteiten. Daarnaast bieden wij hostingpersoneel voor uw hospitality- en frontofficebehoeftes. De ervaren hostesses en hosts van ons hostessbureau zijn uiterst professioneel en vakbekwaam zoals u dat mag verwachten, representatief en met een stijlvol voorkomen. Bij ons bureau geldt een strenge maar goede selectie. We willen alleen het allerbeste voor uw bedrijf. Als wij (mede) het gezicht van uw bedrijf mogen bepalen dan willen we dat helemaal goed doen.

Door onze strenge wervings- en selectiecriteria proberen wij een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren en kunnen wij u een optimale match aanbieden. Want we willen natuurlijk graag dat onze mensen perfect in uw bedrijf passen. Of het nu gaat om een beurs, een congres of een hospitalityevent: onze mensen staan er voor u en voor uw klanten. Vakkundig en met een glimlach.

Omdat de meeste van onze mensen al jarenlang in de hospitalitybranche werkzaam zijn, kunnen ze snel en flexibel worden ingezet. Vaak volstaat een korte briefing van de werkzaamheden om tot een fijne samenwerking te komen. De mensen die op evenement aanwezig zijn zullen te allen tijde de indruk krijgen dat het om uw eigen personeel gaat. Dat is geen toneelstukje maar pure professionaliteit. Wij zijn graag het gezicht van uw organisatie zodat u goed voor de dag kunt komen.

Stella Agency selecteert haar hostingpersoneel op basis van ervaring, uitstraling en motivatie. Goed verzorgd, klantgericht en dienstverlenend zijn de kernwaarden van ons hostingpersoneel. U kunt van ons het allerhoogste niveau van dienstverlening verwachten in onze branche. Om welk soort werkzaamheden het ook gaat: in de hospitalitybranche is er maar één bureau waar u krijgt wat u zoekt: Stella Agency.

Modellen

Voor uw product, merk of organisatie

Hostesses & Hosts

Voor al uw hospitalitypersoneel