Receptieservice

Uw persoonlijke visitekaartje

Wij bij Stella Agency weten hoe belangrijk het is om goede mensen in de voorste linie te hebben. Dan hebben we het natuurlijk over de dames en heren die het eerste aanspreekpunt van uw organisatie zijn. Deze mensen zijn belangrijk als gezicht en de stem van uw bedrijf en fungeren als de spil van de organisatie. Iedereen die langskomt voor een bezoek of een telefoontje pleegt komt in contact met de receptie. 

Het is van belang om op deze plek absolute professionals te hebben. Geen bijklussende jongeren, maar vrouwen en/of mannen die hun vak verstaan en dit onder alle omstandigheden met een glimlach kunnen uitoefenen. Vaak komt het voor dat een receptie-, balie-, of frontoffice medewerker in min of meer turbulente tijden moet worden ingevlogen. In tijden van reorganisaties, verlof of ziekte moeten deze mensen in no-time hun draai weten te vinden. Met weinig instructies en een relatief korte inwerkperiode moeten ze geheel zelfstandig kunnen opereren. Dat is een kunst en een vak apart. Wij hebben de mensen die dat kunnen. We selecteren alleen de beste professionals die uw gezicht en/of stem mogen worden.

Stella Agency kan de “voorkant” van uw bedrijf volledig ontzorgen. We kunnen medewerkers begeleiden, aansturen en zelfs werven voor u. Het maken van planningen en het coördineren van de dagelijkse werkzaamheden zijn voor onze mensen geen enkel probleem.

Maak dus gebruik van de pool van mensen die wij voor u kunnen inzetten. We kunnen u de garantie geven dat er na een korte tijd geen merkbaar verschil is tussen onze en uw eigen mensen. Wij bieden u de meest klantvriendelijke mensen die flexibel ingezet kunnen worden. Ze kunnen daarnaast goed omgaan met alle collega’s en mogen daarom in onze pool. Uiteraard bezitten ze ook allen de moderne skills die horen bij de job. In onze Stella Academy krijgen ze regelmatig opfris- en bijscholingscursussen zodat u goed personeel kunt inzetten voor uw frontoffice.

Personal Assisant (PA)

Geeft u uw focus op kerntaken terug!

Ontvangst & Registratie

Het stroomlijnen van bezoekers met een glimlach

Frontoffice personeel

Flexibel en kundig