Frontoffice personeel

Flexibel en kundig

Onze frontoffice support biedt het persoonlijke visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Wij verzorgen representatief personeel voor onder andere receptie- en telefoondiensten, service desks, vertegenwoordiging en productpresentaties. Het personeel van Stella Agency is speciaal geselecteerd op ervaring en skills. Omdat ze snel zelfstandig kunnen functioneren binnen uw team kunt u zich met een gerust hart focussen op de bedrijfsactiviteiten die u direct aangaan.

Of het nu gaat om een paar dagen of meerdere weken: wij bieden voor elke periode representatieve en gemotiveerde medewerkers voor uw bedrijf. Ze kunnen vaak al binnen een dag worden ingezet om de druk op uw organisatie te verlichten. Snelle lijnen met Stella Agency, korte inwerkperiodes en een hoge dosis kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij al talloze goede mensen als frontoffice medewerker bij kleine, middelgrote en zeer grote bedrijven hebben mogen inzetten. Tot volle tevredenheid aan beide kanten. Dat is onze missie!

Het frontoffice personeel van Stella Agency:

Tot slot: De Stella Agency frontoffice support kan bouwen op een ruime ervaring en is zeer trots op de reeds gevestigde detacheringen. Graag bespreken wij met u de diverse mogelijkheden en wie weet kunnen wij u in de nabije toekomst van dienst zijn. Wij zijn er klaar voor!

Bent u op zoek naar betrouwbare medewerkers?