Ontvangst & Registratie

Het stroomlijnen van bezoekers met een glimlach

Voor de grotere bijeenkomsten zoals congressen, beurzen en conferenties biedt Stella Agency u een uitmuntende service voor de ontvangst en registratie van al uw bezoekers. Wij hebben veel ervaring in het managen van grote aantallen bezoekers. Bij deze hoeveelheden gasten is het van belang om chaos en verwarring te voorkomen en een stukje crowd management toe te passen. En laten wij daar nu net erg goed in zijn!

Bij aankomst op een grote bijeenkomst komt van alles kijken: er moet geparkeerd worden, er moet bewegwijzering zijn, een garderobe of kluisjes, bezoekers moeten informatie krijgen al dan niet vergezeld van een flyer of boekje, bezoekers die zich hebben aangemeld moeten worden gecheckt in het systeem, er moeten badges en pasjes worden uitgedeeld of er moeten codes voor entree worden gescand. Voor veel bedrijven en organisaties lijkt dit een brug te ver om allemaal door eigen mensen te laten organiseren. Daarom biedt Stella Agency u de helpende hand. Wij doen alle opgesomde werkzaamheden graag voor u en nog met een vriendelijke glimlach ook.

Met ervaring op grote beurzen als in de Jaarbeurs, de RAI of Beurs van Berlage kunt u niet alleen rekenen op ervaring maar ook op vakkundig personeel. Wij kennen de systemen en aanmeld- en registratieprocedures. Daarnaast beschikken wij over een uitstekend netwerk van service partners om ons te helpen indien nodig. U hoeft niet alles zelf uit te zoeken en laat ons de bezoekersstroom in goede banen leiden. Op die manier kunt u uw bezoekers welkom heten op het evenement zélf. De goede indruk is dan al gemaakt en niet staat nog in de weg voor een succesvolle dag.

We bekijken graag samen met u alle opties voor de ontvangst, aanmelding en registratie van de bezoekers aan uw evenement of bijeenkomst. U zult zien dat er meer bij komt kijken dan gedacht. Dan is het wel zo prettig om een ervaren en betrouwbare partner te hebben.

Wij helpen u graag en staan voor u klaar!