Personal Assitant (PA)

Geeft u uw focus op kerntaken terug!

Een personal assistant, of PA, is iemand die u uw dagelijkse werkzaamheden uit handen neemt en u ondersteuning biedt waar nodig. Als u het zelf erg druk heeft en u kunt zich door diverse kleinere taken niet meer volledig richten op uw kerntaken, dan kan een assistent uitkomst bieden. Wij kunnen taken van u overnemen als u erg druk bent of wanneer u tijdelijk in het buitenland verblijft. Een combinatie met zakelijke en privé-activiteiten is ook zeer goed mogelijk. De personal assistant heeft als voornaamste taak om u te ontlasten en ervoor te zorgen dat u zich helemaal op uw eigenlijke werk kunt richten.

De PA neemt zorgen weg en vermindert stress, zodat u meer tijd heeft voor zaken die uw aandacht echt nodig hebben. Onze mensen zijn al jarenlang actief op dit terrein dus kunnen snel ingezet worden. Ze hebben vaak maar een korte introductie en briefing nodig om bijna volledig zelfstandig aan de slag te gaan. Door de ervaring hebben ze vele situaties al een keer meegemaakt zodat er snel goede beslissingen kunnen worden genomen. Vele ballen in de lucht houden en zorgen dat in hectische omstandigheden het hoofd koel blijft hoort bij de job. Daar worden onze mensen zorgvuldig op geselecteerd. Het doel in het achterhoofd blijft te allen tijde om u te ontlasten.

Onze assistenten beheersen minstens één maar vaak ook meerdere vreemde talen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als u in een internationale positie werkt. Onze mensen verstaan hun vak en zijn gewend om van kleine nationale tot grote internationale organisaties te opereren.

Onze Personal Assistant:

Bent u op zoek naar betrouwbare PA?